Masterclass - Jana Pendapatan Melalui Go Shop

Hari ini tengah sidai baju, nampak lori hantar barang ke rumah jiran belah kanan. Esoknya siram pokok bunga, nampak van pula hantar barang ke rumah jiran belah kiri. Wah shopping sakan eh jiran-jiran aku ni. Petang-petang aku pun pergi menyembang bawah pokok mempelam. Jiran-jiran cerita yang dia orang dah jarang keluar membeli barang. Banyak home shopping je. Tengok TV order, tengok TV order. Tu yang tau-tau barang sampai je. Eh time tu aku dah tak cakap banyak, angkat kaki terus pergi bukak TV cari channel Go Shop!

Ini antara fenomena home shopping yang berlaku sekarang! Untuk usahawan pula, tak nak ke ambil peluang untuk luaskan pasaran bisnes anda bersama Team Go Shop? Boleh belajar cara nak menguasai industri home shopping. Silap-silap lepas belajar, terus produk usahawan keluar TV, jualan pun meletup!

Tunggu apa lagi jom sertai Program Jana Pendapatan Bisnes Melalui Astro Go Shop.

Tarikh : 24 Oktober 2019 (Khamis)
Tempat : Royal Chulan Damansara

loader